Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Σπανακόπιτα με σφολιάτα

 


μαγειρεύει ο Σταμάτης Τριφύλλης

Υλικά

  • ζύμη σφολιάτας
  • σπανάκι
  • κρεμμύδι (φρέσκο κ ξερό)
  • άνηθος
  • δυόσμος
  • ελάχιστο ρύζι
  • φέτα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το σπανάκι, τα κρεμμύδια (ξερό και φρέσκο) , τον δυόσμο και τον άνηθο για λίγο , ίσα που να μαραθούν.

Αφού κρυώσουν προσθέτουμε ελάχιστο ρύζι (για να τραβήξει τα υγρά) και την φέτα τριμμένη με το χέρι. Ανακατεύουμε καλά .

Ανοίγουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας και το απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί.

Αδειάζουμε το μείγμα και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.

Χαράσσουμε την πίτα και λαδώνουμε.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.

Καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο