μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- μπακαλιάρος αρμυρός
- ξερό κρεμμύδι
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- άνηθος
- μαϊντανός
- πιπέρι
- ρίγανη
- αλεύρι
- μπύρα
Εκτέλεση
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον ξεψαχνίζουμε. βάζουμε τα κομμάτια σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Οι αναλογίες με το μάτι μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
Ανακατεύουμε τον χυλό καλά και τηγανίζουμε παίρνοντας κουταλιά κουταλιά από το μείγμα σε καυτό σπορέλαιο.
Στο λάδι που μένει στο τέλος ρίχνουμε κουταλιές χυλού με αλεύρι , νερό και φέτα και τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά. οπότε έχουμε και τυροτηγανίτες.
Συμπληρώνουμε με μια σαλάτα από μπρόκολο και παντζάρια.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου