Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Μπακαλιαροτηγανίτες

 


μαγειρεύει η Giota Haropoulou

Υλικά

  • μπακαλιάρος αρμυρός
  • ξερό κρεμμύδι
  • φρέσκα κρεμμυδάκια
  • άνηθος
  • μαϊντανός
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • αλεύρι
  • μπύρα

Εκτέλεση

Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο και τον ξεψαχνίζουμε. βάζουμε τα κομμάτια σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Οι αναλογίες με το μάτι μέχρι να έχουμε ένα χυλό.

Ανακατεύουμε τον χυλό καλά και τηγανίζουμε παίρνοντας κουταλιά κουταλιά από το μείγμα σε καυτό σπορέλαιο.

Στο λάδι που μένει στο τέλος ρίχνουμε κουταλιές χυλού με αλεύρι , νερό και φέτα και τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά. οπότε έχουμε και τυροτηγανίτες.

Συμπληρώνουμε με μια σαλάτα από μπρόκολο και παντζάρια.

Καλή μας όρεξη!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο