μαγειρεύει ο Σταμάτης Τριφύλλης
Υλικά
- 1/2 κουτί μπύρας το μικρό
- 1 ποτήρι νερό
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για τις αλμυρές τηγανίτες
- σκόνη μουστάρδας
- πάπρικα γλυκιά
- φέτα ή άλλα διάφορα τυριά
- αλλαντικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μπύρα με το νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, μέχρι να έχουμε έναν σφιχτό χυλό.
Προσοχή: όχι να γίνει ζύμη!!!
Παίρνουμε λίγο λίγο από το μείγμα και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου