μαγειρεύει η Stella Rombou
Υλικά
- 400 γραμμάρια νερό
- 1 κ,γ αλάτι
- 1 κ,γ ζάχαρη
- 2 κυβάκια μαγιά, αυτά τα έτοιμα που έχουν στο σούπερ μάρκετ
- 1 φλιτζανάκι του καφέ μικρό ότι λάδι θέλει ο καθένας
- αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε κατά τις 11:00 το βράδυ και το πρωί κατά τις 6:00 αρχίζουμε και τα ετοιμάζουμε.
Κάνουμε το σχήμα που θέλουμε τα αφήνουμε άλλα 20 λεπτά να φουσκώσουν.
Μετά τα βάζουμε στις λαμαρίνες για το φούρνο φυσικά με μία λαδόκολλα από κάτω.
Τα χαράζουμε επάνω και τα βρέχουμε με λίγο νεράκι και είναι έτοιμα για φούρνισμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου