Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Κολοκυθοκεφτέδες

 


μαγειρεύει ο Σταμάτης Τριφύλλης

Υλικά

  • το εσωτερικό που κρατάμε όταν ανοίγουμε κολοκυθάκια  για τα γεμιστά. Επίσης μπορούμε να βάλουμε και άλλα κολοκυθάκια ολόκληρα 
  • κρεμμύδι ξερό 
  • άνηθος
  • μαϊντανός η άλλα μυρωδικά κατά προτίμηση 
  • 1καροτο 
  • 1 μέτρια πατάτα 
  • 1 μέτρια μελιτζάνα
  • φέτα κατά προτίμηση
  • φρυγανιά κατά προτίμηση

Εκτέλεση

Αλέθουμε στο μουλτι όλα τα λαχανικά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν πολύ καλά (βγάζουν αρκετά υγρά )

Αφού στραγγίσουν καλά ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μυρωδικά .

Προσθέτουμε την φέτα και την φρυγανιά τριμμένη.

Ανακατεύουμε με το χέρι να δέσουν τα υλικά όλα μαζί και να μπορούμε έτσι να τα πλάσουμε στο σχήμα του κεφτέ.

Βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε καλά και τηγανίζουμε .

Σημείωση : Αν δεν σας αρέσουν τα λαχανικά που προσθέσαμε, μπορείτε και σκέτα κολοκυθάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο