μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 400 γρ περίπου ρεβίθια βρασμένα
- 2 αβοκάντο
- χυμός λεμονιού
- σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- 3 κ σ γεμάτες ταχίνι
- 2 παγάκια
Εκτέλεση
Από το νερό που βράζουμε τα ρεβίθια κρατάμε λίγο. Στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά μισά μισά για να χωρέσουν και τα αλέθουμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη κρέμα ρευστή.
Στο τέλος βάζουμε και από 1 παγάκι (επειδή τα μοιράσαμε όλα στα 2) και συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά. Τα παγάκια θα κάνουν το μείγμα αφράτο!!!
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ και διορθώνουμε την γεύση.
Πασπαλίζουμε λίγη πάπρικα γλυκιά και σουσάμι , αν θέλουμε.
Αν έχουμε και πιτούλες ξεροψημένες ορμάμε και απολαμβάνουμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου