μαγειρεύει ο Γεωργιος Λειβαδίτης
Υλικά
- μύδια με τα κελύφη τους
- κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- πιπεριές ψιλοκομμένες
- κρασί λευκό
- μερικές φέτες λεμονιού
- λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε προσεχτικά τα μύδια και τα πλένουμε καλά. Τα αχνίζουμε να ανοίξουν. ΄Οσα ΔΕΝ ανοίξουν τα πετάμε!!
Σοτάρουμε τα μύδια για λίγο στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Καλή μας απόλαυση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου