μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 300 γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% σε λιπαρά και πάνω
- 50 γρ μέλι
- 2-3 κ σ νερό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το γιαούρτι και το μέλι . Το αδειάζουμε σε πλαστικό δοχείο ή σε κάποια φόρμα του κέικ αφού την έχουμε καλύψει με μεμβράνη.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 12 ώρες τουλάχιστον.
Όταν θέλουμε να ετοιμάσουμε το παγωτό βγάζουμε το μπολ και σπάζουμε με το μαχαίρι μερικά κομμάτια.
Τα αλέθουμε στο μπλέντερ και γίνεται σαν χιόνι.
Προσθέτουμε όσες κ σ νερό χρειαστεί μέχρι να γίνει σαν το παγωτό που ξέρουμε και αυτό ήταν!!!!
Σημείωση : Αλέθουμε στο μπλέντερ μόνο όσο θέλουμε να φάμε. Αν το ετοιμάσουμε όλο και ΔΕΝ το φάμε και το ξαναβάλουμε στην κατάψυξη θα κρυσταλλοποιηθεί.
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε και φρούτα αν θέλουμε φρέσκα ή καταψυγμένα, ή ξηρούς καρπούς !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου