μαγειρεύει ο Γεωργιος Λειβαδιτης
Υλικά
- κολοκυθοκορφάδες
- δυόσμος
- κρεμμύδια φρέσκα
- κρεμμύδι ξερό
- μάραθος
- πατάτες
- κολοκυθάκια μικρά
- λάδι
- πελτές ντομάτας ή ντομάτα τριμμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους μίσχους από τα νεύρα. ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Τις πατάτες και τα κολοκυθάκια τα κόβουμε σε μικρό καρέ.
Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε τα λαχανικά μας και όταν βγάλουν τα υγρά τους προσθέτουμε τον πελτέ ή την ντομάτα, ότι διαλέξουμε.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου