μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 1 αγγουράκι
- κάπαρη
- 1-2 καυτερές πιπερίτσες
- 2 καρότα
Για το σερβίρισμα
- 2-3 κ σ μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε όποιο σχήμα και μέγεθος θέλουμε.
Κόβουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας. Σε ένα σέικερ ανακατεύουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου