μαγειρεύει η Christiana Eleftheriou
Υλικά
- χοιρινό με λίγο λίπος
- κρεατοκόλοκο
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας
- πιπεριές τσίλι
- κρεμμύδια ξερά
- σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές. Βάζουμε το κρέας χωρίς λάδι στο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε. Οσο λίπος βγάλει το πετάμε.
Ξαναβάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα προσθέτοντας τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Νοστιμίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και την σόγια σος. Αφού σοταριστούν όλα προσθέτουμε τις πιπεριές τσίλι χωρίς σπόρους σε ροδέλες, το γάλα καρύδας και λίγο πριν το τέλος βάζουμε και τα κολοκυθάκια σε χοντρά κομμάτια.
Καλή μας όρεξη!!!
Σημείωση : κρεατοκόλοκο λένε στην Κύπρο μια ποικιλία κολοκυθιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου