μαγειρεύει ο Iannis Zissis
Υλικά
- μπούτια αρνίσια
- σκελίδες σκόρδου
- θρούμπι για το ωραίο άρωμα του
- χοντρό αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- πάπρικα γλυκιά
- μάνγκο τσάτνευ (αγορασμένο ήταν)
- κριθαροκούλουρα
- λευκό κρασί
- πατάτες
Εκτέλεση
Χαράζουμε με το μαχαίρι τα αρνίσια μπούτια και βάζουμε μέσα τις σκελίδες σκόρδου.
Αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με το θρούμπι.
Ανακατεύουμε το τσάτνευ μάνγκο μαζί με σπασμένα στο γουδί κριθαροκούλουρα.
Για να διευκολυνθούμε στο άλειμμα προσθέτουμε και λίγο λευκό κρασί.
Με το μείγμα αυτό αλείφουμε το κρέας και περιχύνουμε και τις πατάτες.
Στο ταψί αν χρειαστεί λίγο λευκό κρασί,(πάντα αντί για νερό βάζω κρασί γιατί ότι μαγειρευτεί σε κρασί μεθάει την ψυχή ).
Στην υγειά σας!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου