μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ψάρια λευκόσαρκα τσιπούρα, λαβράκι κλπ
- 2 πράσα ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- μαϊντανός
- 2 ντομάτες κομμένες κον κασέ
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 2 κσ μουστάρδα πικάντικη
- χυμό από 1-2 λεμόνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά το ξερό και τα πράσινα κρεμμύδια μαζί με τα πράσα.
Προσθέτουμε το σπανάκι, την ντομάτα, την μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά μας.
Σειρά έχει το λευκό κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά.
Περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου