μαγειρεύει ο Iannis Zissis
Υλικά
- κολοκυθάκια
- πλιγούρι
- πιπεριές
- κρεμμυδάκια πράσινα
- σταφίδες
- δυόσμος
- μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- λευκό κρασί
Εκτέλεση
Βάζουμε το πλιγούρι στο νερό να μουλιάσει για να μαλακώσει.
Εν τω μεταξύ τσιγαρίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σβήνουμε με λευκό κρασί.
Μόλις μαλακώσει το πλιγούρι, και το σουρώσουμε, και τσιγαριστούν τα υλικά μας, γεμίζουμε τα κολοκυθάκια.
Κόβουμε και προσθέτουμε και μερικές πατάτες ανάμεσα.
Αλατοπιπερώνουμε και λαδώνουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια στο ταψί, προσθέτοντας λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν οι πατάτες και τα κολοκυθάκια.
Καλή μας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου