μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 1 κουτί μανιτάρια κονσέρβας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ σ αλεύρι
- 1 σφηνάκι κρασί
- 1 κ σ μουστάρδα
- αλάτι
- κουρκουμάς
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αφού τηγανίσουμε τα μανιτάρια τα αποσύρουμε από το τηγάνι και βάζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε ένα κουτάλι φουσκωτό αλεύρι .
Το σβήνουμε με το κρασί μετά βάζουμε ένα ποτήρι νερό.
Προσθέτουμε και τα μανιτάρια, αλάτι και τον κουρκουμά.
Και μόλις πάρει να πήξει και μια κουταλιά μουστάρδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου