Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Μανιτάρια με σάλτσα

 


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά

  • 1 κουτί μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 κ σ αλεύρι
  • 1 σφηνάκι κρασί
  • 1 κ σ μουστάρδα
  • αλάτι
  • κουρκουμάς
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αφού τηγανίσουμε τα μανιτάρια τα αποσύρουμε από το τηγάνι και βάζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε ένα κουτάλι φουσκωτό αλεύρι .

Το σβήνουμε με το κρασί μετά βάζουμε  ένα ποτήρι νερό.

Προσθέτουμε και τα μανιτάρια, αλάτι και τον κουρκουμά.

Και μόλις  πάρει να πήξει και  μια κουταλιά μουστάρδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο