Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πεϊνιρλάκια

 


μαγειρεύει η Stella Gklava

Υλικά για την ζύμη

  • 500 ml γάλα χλιαρό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 240 ml λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό σπορέλαιο)
  • 1 κουταλάκι αλάτι.
  • αλεύρι περίπου 1 κιλό

Για την γέμιση

  • μπέικον
  • ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • τυρί τριμμένο
  • 2 συσκευασίες τυρι Φιλαδέλφεια με αρωματικά βότανα
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για το άλειμμα

  • αυγό

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την ζύμη  και προσθέτουμε σιγά σιγά τόσο αλεύρι μέχρις ότου η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια μας.

Ετοιμάζουμε και την γέμιση και γεμίζουμε τα πεϊνιρλάκια μας.

Αλείφουμε με αυγό  και ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Σημείωση : μπορούμε να προσθαφαιρέσουμε ότι υλικά θέλουμε για την γέμιση

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο