μαγειρεύει η Stella Gklava
Υλικά για την ζύμη
- 500 ml γάλα χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 240 ml λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό σπορέλαιο)
- 1 κουταλάκι αλάτι.
- αλεύρι περίπου 1 κιλό
Για την γέμιση
- μπέικον
- ζαμπόν ψιλοκομμένο
- τυρί τριμμένο
- 2 συσκευασίες τυρι Φιλαδέλφεια με αρωματικά βότανα
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το άλειμμα
- αυγό
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την ζύμη και προσθέτουμε σιγά σιγά τόσο αλεύρι μέχρις ότου η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια μας.
Ετοιμάζουμε και την γέμιση και γεμίζουμε τα πεϊνιρλάκια μας.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σημείωση : μπορούμε να προσθαφαιρέσουμε ότι υλικά θέλουμε για την γέμιση
Καλή επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου