μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- 5 κιλά γάλα κατσικίσιο από τη στάνη
- 2 κιλά σπασμένο σιτάρι
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα με το αλάτι
και όταν αρχίζει να φουσκώνει προσθέτουμε το σιτάρι
χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
Το έβρασα από βραδύς και το άφησα όλη τη νύχτα σκεπασμένο με μια πετσέτα. Σήμερα το πρωί πέρασα τον τραχανά μου από το κόσκινο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου