μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 μικρή κολοκύθα
- 2 γλυκοπατάτες
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- τζίντζερ
- σκόνη σκόρδου
- χυμός λεμονιού
- κουρκουμάς
- ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- γιαούρτι ή τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Τις βάζουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε.
Μόλις βράσει την αλέθουμε για να γίνει βελουτέ.
Στο σερβίρισμα γαρνίρουμε με γιαούρτι στραγγιστό (που δεν είχα) ή με τυριά τριμμένα (που είχα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου