μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ψάρια της αρεσκείας μας για ψητά
- 2 κ σ κάπαρη
- χυμός από 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- μαϊντανός
- 1 κουταλιά της σούπας νερό
Για την γαρνιτούρα
- 3 καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- 2 πιπεριές
- 1κρεμμύδι ξερό
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμός 1 λεμονιού
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στο μούλτι πολτοποιούμε την κάπαρη μαζί με το λαδολέμονο, το νερό και τον μαϊντανό.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σοτάρουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά όλα μαζί για 4-5 λεπτά.
Προσθέτουμε και 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να σωθούν τα υγρά.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού.
Ψήνουμε στο γκριλ τα ψάρια μας και τα τοποθετούμε σε κάθε πιάτο . Γαρνίρουμε με τα λαχανικά και περιχύνουμε με το λαδολέμονο κάπαρης.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου