Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Γιουφκάδες με κοκόρι

 


μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα

Υλικά

  • γιουφκάδες
  • 1 κοκόρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κουρκουμάς

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοκόρι μαζί με το αλατοπίπερο και τον κουρκουμά. Μόλις βράσει τον βγάζουμε και προσθέτουμε στο ζουμί του τους γιουφκάδες και τους βράζουμε για 6 λεπτά. 

Ο χρόνος αυτός είναι επειδή είναι φρέσκα τα ζυμαρικά μας.

Αναμειγνύουμε το κοκόρι με τους γιουφκάδες και σερβίρουμε.

Καλή μας όρεξη!!!


Στεγνώνοντας τους γιουφκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο