μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- γιουφκάδες
- 1 κοκόρι
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμάς
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοκόρι μαζί με το αλατοπίπερο και τον κουρκουμά. Μόλις βράσει τον βγάζουμε και προσθέτουμε στο ζουμί του τους γιουφκάδες και τους βράζουμε για 6 λεπτά.
Ο χρόνος αυτός είναι επειδή είναι φρέσκα τα ζυμαρικά μας.
Αναμειγνύουμε το κοκόρι με τους γιουφκάδες και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!!!
Στεγνώνοντας τους γιουφκάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου