μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- τριβελακι Boletus edulis
- κιμάς σόγιας
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- πιπεριές
- καρότο
- φασολάκια ολόφρεσκα
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μπαχάρι
- ντομάτα
- κανέλα
- μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι
και προσθέτουμε τα καρότα και τις πιπεριές. Σειρά έχει η σόγια που την έχουμε ήδη μουλιάσει και στραγγίσει.
Προσθέτουμε επίσης και τα φασολάκια, την ντομάτα ψιλοκομμένη, το μπαχάρι, το σκόρδο και το μοσχοκάρυδο.
Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά μας.
Βράζουμε εν τω μεταξύ και το τριβελάκι και σερβίρουμε. Από πάνω βάζουμε μια ποσότητα από το μείγμα και τρίβουμε ένα τυρί της αρεσκείας μας.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου