μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- τραχανάς με γιαούρτι
- κοτόπουλο ή χαλούμι
Εκτέλεση
Βγάζουμε τον τραχανά από την κατάψυξη , αν τον έχουμε αποθηκεύσει εκεί.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 με 2,5 λίτρα νερό να βράσουν και ρίχνουμε μέσα τον τραχανά.
Όταν κοχλάσει χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.
Αν βάλουμε κοτόπουλο το προσθέτουμε κι αυτό.
Αν το κάνουμε με χαλούμι το προσθέτουμε λίγο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου