μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι
- 6 κουταλιές σούπας κακάο
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι κοφτό
- 1 βανίλια
- 2 αυγά
- 150 ml ηλιέλαιο
- 50 ml νερό
- 200 με 250 γραμμάρια μερέντα
- άχνη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ξεχωριστά όλα τα υγρά.
Με μία μαρίζ ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί .
βάζουμε το μισό μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε την μερέντα απλώνοντας την. καλύπτουμε με το υπόλοιπο μισό.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις για 20-23 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου