Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Σοκολατόπιτα

 


μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά

  • 2 κούπες αλεύρι 
  • 6 κουταλιές σούπας κακάο
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι κοφτό
  • 1 βανίλια
  • 2 αυγά
  • 150 ml ηλιέλαιο 
  • 50 ml νερό  
  • 200 με 250 γραμμάρια μερέντα
  • άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ξεχωριστά όλα τα υγρά.

Με μία μαρίζ ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί .

βάζουμε το μισό μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε την μερέντα απλώνοντας την. καλύπτουμε με το υπόλοιπο μισό.

Ψήνουμε στις αντιστάσεις για 20-23 λεπτά στους 180 βαθμούς.



Όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο