μαγειρεύει η Nikoletta Fragoulidou
Υλικά
- 1 κόκορας
- καρότα
- κρεμμύδια για στιφάδο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- πουρές κολοκύθας
- φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε φρέσκο βούτυρο τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και τα κρεμμύδια .
Μετά βάζουμε τον κόκορα σε μερίδες. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι , την πάπρικα ή ο, τι νομίζουμε ότι ταιριάζει πχ κανέλα.
Σκεπάζουμε με νερό και σιγοβράζουμε
Σερβίρουμε με τον πουρέ κολοκύθας-καρότου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου