μαγειρεύει ο Chris DePer
Υλικά για την ομελέτα
- 6 αυγά
- 2 κσ αλεύρι
- λίγο γάλα
Για την γέμιση
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά το υλικό, και ρίχνουμε το μισό στο τηγάνι όπου έχει κάψει το βούτυρο.
Σε 2 λεπτά που έχει σχηματιστεί η βάση το βγάζουμε από την φωτιά.
Απλώνουμε την γέμιση και την πατάμε ελαφρά για να μην έχει όσο το δυνατόν κενά και από επάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο υλικό με τα αυγά και το βάζουμε στον φούρνο στους 180 δίχως αέρα.
Εγώ έβαλα και φέτες κίτρινου τυριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου