μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά για την ζύμη
- 300 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 αυγό
- 200 γραμμάρια χλιαρό νερό (όσο πάρει)
- ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Για την γέμιση
- 500 γρ φέτα
- 1-2 πιπεριές
- δυόσμος
- πιπέρι
- 3 αυγά
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τα φύλλα έγιναν με τον πιο εύκολο τρόπο φυσικά:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου