Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Τυρόπιτα με αλεύρι ολικής και λευκό

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά για την ζύμη

  • 300 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 1 αυγό
  • 200 γραμμάρια χλιαρό νερό (όσο πάρει)
  • ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων

Για την γέμιση

  • 500 γρ φέτα
  • 1-2 πιπεριές
  • δυόσμος
  • πιπέρι
  • 3 αυγά
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τα φύλλα έγιναν με τον πιο εύκολο τρόπο φυσικά:

Ζύμη για εύκολο άνοιγμα πίτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο