μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 δόση ζύμης για μπουγάτσα
- φέτα
- πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα φύλλα για μπουγάτσα.
Σε ένα μπολ τρίβουμε με τα χέρια την φέτα και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. ανακατεύουμε και τοποθετούμε την γέμιση στο κέντρο ενός φύλλου.
Κλείνουμε διπλώνοντας σαν φάκελο
και τοποθετούμε στο δεύτερο φύλλο. Διπλώνουμε σαν φάκελο και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα με το κλείσιμο στην κάτω πλευρά.
Λαδώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Σημείωση : ξέρω πως οι πιπεριές δεν ανήκουν σε παραδοσιακή συνταγή με την φέτα, αλλά έλα που μ αρέσουν πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου